Liity jäseneksi!
70

jäsentä työllistynyt tai
edennyt opintoihin.


Tule tutustumaan ja liity jäseneksi!

Uutiset, Pönkkä

23.02.2018

Opintoryhmästä saat vertaistukea

Pönkässä pyörähti käyntiin uusi ryhmä opintojen tukemiseen kerran kuukaudessa tiistaisin kello 16-19. Ensimmäinen kokoontuminen oli tammikuussa.

Kokoontumiset:

20.3. yhteinen kokoontuminen Pönkässä jutustelun ja napostelun merkeissä, jonka jälkeen opintojen esteettömyys -webinaariin osallistuminen (lisätietoa täältä: www.opiskelutaidot.fi)

11.4. klo 16 - 19 yhteinen kokoontuminen Pönkässä jutustelun ja napostelun merkeissä, jonka jälkeen motivaatio ja jaksaminen -webinaariin osallistuminen

17.4. Peruttu

Viikolla 20 pidetään virkistys- ja suunnittelu-ilta, tarkempi päivämäärä voidaan sopia vielä erikseen niin, että mahdollisimman moni pääsee mukaan * Lisäksi lähdetään kokeilemaan Roihulassa hyväksi todettua OPINTORETRIITTIÄ. Ensimmäiset kokeilut järjestetään Pönkässä to 8.3. klo 13.15 - 15.15. ja to 15.3. klo 9.15 - 11.15. Retriitin jälkeen pieni palautehetki. :) Mietitkö, mistä on kyse? Kysy Anne-Marilta tai Lahjalta ja tule mukaan. Voit osallistua retriittiin vaikka tekemällä jotain muutakin kuin opiskeluun liittyviä kirjoitustehtäviä.

Takaisin