Talokokous 5.11.2018

Viikon standardi:

 • 5. Jäsenet voivat halutessaan olla mukana kirjoittamassa kaikkia asiakirjoja, jotka koskevat heidän osallistumistaan Klubitalon toimintaan. Kaikki tällaiset asiakirjat allekirjoittaa sekä jäsen että henkilökuntaan kuuluva.


 

Jäsenasiat

 • Toivotetaan tervetulleiksi kaksi uutta jäsentä.
     

Pönkässä tapahtuu

 • Heti talokokouksen jälkeen Verkon vahviste-työpaja Jonaksen vetämänä. Jääpä siis kehittämään persoonia ja ydinviestiä sekä kahvittelemaan!

 • Huomenna tiistaina talo kiinni. Lähdemme Haaparantaan. Lähtö klo 9, joten ole ajoissa paikalla. Saapuminen Haaparantaan klo 11 Suomen aikaa. Voit maksaa maksun (5 e) bussissa tasarahalla. Lähtö Haaparannasta klo 17 Suomen aikaa paluu Ouluun noin klo 19.

 • Keskiviikkona opiskelija tulee tekemään näyttöä talolle. 

 • Keskiviikkona klo 13 Marian läksiäiset, tuuhan mukaan!

 • Lehtiryhmä tiedottaa: Nyt ei ole ilmestynyt juttuja. Julkaistaanko jouluna 2018 Me pönkkääjät vai keväällä 2019? Onko kellään tietoa mikä on artikkeleiden tilanne tällä hetkellä?


 

Muualla tapahtuu

 • Olisiko tänne lähtijöitä, Marko? Jonas? Ja jäseniä?                                   

       

 

Muut asiat

 • Onko muita asioita?


 

Seuraava talokokous 19.11. klo 12.45-13

 

 

Kehittämisiltapäivä 26.9.2018

Palautelaatikon sisältö: 

Infon työtehtävien järjestely ja rauhoittaminen: Herätti paljon keskustelua. Sovittiin, että koulutetaan lisää porukkaa infoon

Ruokajono: Päätettiin, että ei tehdä asialle mitään tässä vaiheessa

Velkavihosta vastuu kassalla: Kehitetään kassan toimintaa, koulutetaan lisää porukkaa. Samalla, kun haetaan infoon uusia tekijöitä, rekrytoidaan myös kassalle ja järjestetään heillekin koulutus

Synttärisankarien muistaminen: 11 synttärisankaria saa kortin, pari heistä oli paikalla. Toivottiin toimistolta, että synttärikortteja voisivat tehdä kaikki, kun aikaa on. Niitä saa olla valmiina toimistossa.

Lauantaikahvilan nimi: Eniten ääniä sai ehdotus Pönkän Pöönät (9 ääntä) ja toiseksi tuli Pönkän Pöhinät (7 ääntä). Voittaja sai 10 kahvin leimalipun

Seuraavat kehittämisiltapäivät:

31.10. Verkon vahviste -työpaja 2: oman talon sidosryhmäkartta/Jenna & Ville

6.11. Haaparannan reissun yhteydessä

28.11. klo 13: koko talon yhteinen työnohjaus