Kaikukortilla maksutta sisään - elämyksiä kulttuurista

Kulttuuri kuuluu kaikille! Kaikilla on oikeus käydä konserteissa, festivaaleilla ja teattereissa vaikka oma taloudellinen tilanne olisikin tiukka. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti, jolla voi hankkia maksuttomiapääsylippuja ja kurssipaikkoja.

Klubitalo Tönäri kuuluu Kainuun Kaikukortti-verkostoon.
Verkostossa on mukana yli 20 kainuulaista kulttuurikohdetta sekä lisäksi kansalaisopistoja. Voit saada Kaikukortin, jos olet vähintään 16-vuotias, käytät asiakkaana palveluitamme, ja olet niin tiukassa rahatilanteessa ettet voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kurssipaikkoja.

Pyydä oma Kaikukorttisi henkilökunnaltamme. Kortin saaminen ei edellytä erillisiä todistuksia tuloistasi. Kortti on henkilökohtainen eikä se maksa mitään. Kaikukortti on voimassa vuoden 2017 loppuun asti, ja se toimii Kainuun kaikissa kunnissa yli kuntarajojen.

Kaikukortti-toiminnassa mukana olevat kulttuurikohteet kertovat omilla verkkosivuillaan, mihin tapahtumiin, esityksiin ja kursseille Kaikukortti käy. Voit myös soittaa kulttuurikohteeseen ja tiedustella Kaikukortin piirissä olevaa tarjontaa. Pääsyliput hankitaan kulttuurikohteiden ja kansalaisopistojen omista lipunmyyntikanavista. Paikkoja saattaa olla rajattu määrä.

Kerro lippua tai kurssipaikkaa hankkiessasi Kaikukorttisi numero ja varaudu näyttämään korttiasi.
Jos hankit lipun kaupallisen lipunvälitystoimijan kautta, sinun on maksettava palvelumaksu, vaikka itse pääsylippu on maksuton. Useimpien kulttuurikohteiden lippuja on mahdollista hankkia myös suoraan kohteista ilman
palvelumaksua. Ota Kaikukortti mukaan kun menet kulttuuritapahtumaan tai kurssille.

Jos perheessäsi on alle 16-vuotiaita lapsia, voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia lippuja myös heille silloin, kun menette yhdessä samaan tapahtumaan. Lapset eivät kuitenkaan voi osallistua kanssasi kansalaisopistojen kursseille Kaikukortilla.Lisätietoa Kainuun Kaikukortti-toiminnasta sekä kaikki Kaikukortti-verkoston kulttuurikohteet sekä mukana olevat sosiaali- ja terveysalan toimijat: sote.kainuu.fi/kaikukortti

Kaikukortti Facebookissa:
www.facebook.com/kaikukortti

Palautetta
voi lähettää osoitteeseen: kaikukortti.kainuu@gmail.com

Lisätietoa Kaikukortti-toiminnasta valtakunnallisesti: www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti