Klubitalo Tönärin erikoistapahtumat

Tönärin ja Kainuun NV-yhdistysten yhteistyöprojekti


Tällä kertaa Kainuun neurologiset vammaisyhdistykset tarjosivat alustan NV-yhteistyön virikepäivän ohjelman suunnittelulle, vetovastuulle ja lehtiartikkelin teolle.
Kohderyhmänä olivat Kainuun CP-yhdistys, Kainuun Parkinson yhdistys ja Kainuun epilepsiayhdistys.

Ohjelmassa mukana oli Kainuun tietovisa, jumpparyhmä sekä metsäreitti oivallus, tunnistus ja tarkkuustehtävin. Tönärin jäsenet työstivät päivän ohjelmaa ja materiaaleja pitkin kesää innostuneesti ja kohderyhmän hyvin huomioiden.

Palaute elokuussa pidetystä virikepäivästä oli hyvä ja kannustava. Illan päätteeksi toki palkittiin itsemmekin syöden hyvin koko joukolla, nauttien saunasta ja kesän viimeisestä pulahduksesta Joutenlampeen. Voimme siis suositella; yhdessä oppiminen on ilomme!Arjen Pelastajat - Atk-kurssi ikäihmisille syksy 2017

Oletko kiinnostunut toimimaan ohjaajana seuraavalla ikäihmisten atk-kurssilla?
Ilmoittaudu pikimmiten Marille.
Ohjaajille järjestetään koulutus OmaKanta- ja OmaSote -palveluihin liittyen
maanantaina 28.8.2017 klo 9-12. Tönäri on mukana Kainutlaatuinen Digituki-hankkeessa yhdessä Kainuun Soten ja Kainuun Nuotta ry:n kanssa. Hanke tuo uusia tuulia atk-kurssiin. Ilmoittaudu mukaan!

Kummikoulutus syksy 2017

Kummikoulutus alkaa 29.9. klo 10-15 Nuppatalon kokoushuoneessa (Asemakatu 2). Lähtö talolta klo 9.30.
Kouluttajina toimivat nykyiset kummit ja työhönvalmentaja Susanne.

Muut koulutusajankohdat ovat:
6.10. klo 10-15
27.10. klo 10-15
10.11. klo 10-15
24.11. klo 10-15

Koulutuspäivien lomassa ruokaillaan Tönärillä.

Retkeilypäivä Vuoreslahteen ke 27.9.


Tönäriltä lähdetään patikoimaan uusille Kouta-Vuores -retkipoluille keskiviikkona 27.9. Kimppakyydit lähtee talolta klo 10, jonka jälkeen talo on kiinni. Eväitä syödään nuotiolla talokokouksen merkeissä. Tavoitteena on saada porukalla käveltyä yhteensä 100 km. Jos 100 km tulee täyteen, palkitsemme itsemme jumppapalloilla!