Klubitalo Tönärin ryhmätoiminnot

Työnhakuklubi maanantaisin  klo 10 - 12


Uusi työnhakuklubi aloittaa ma 12.3 klo 10-12! Tavoitteena on lisätä jäsenten työelämätietoutta, tarjota työllistymisen välineitä sekä aktivoida ja rohkaista heitä yksilölliseen työnhakuun. Sisältöjä ovat mm. omien voimavarojen kartoittaminen ja osaamisen tunnistaminen sekä työnhakuprosessin läpi käyminen. Ilmoittautumiset ryhmään Susannelle p. 050-569 2400 tai Tönärin infotaululla olevaan listaan. Tervetuloa!


Yhdistysten yhteinen liikuntaryhmä
maanantaisin 10 - 11.30 Kajaanihallilla


Uusi vauhdikas liikuntaryhmä kokoontuu joka maanantai Kajaanihallille valmentaja Ville Nissisen ohjaamalle liikuntavuorolle. Ryhmä koostuu Tönärin, Nupan ja Monikan asiakkaista.
Joka toinen viikko ohjelmassa on joukkuelaji ja joka toinen viikko yksilölaji.

Maanantaina 12.2. vuorossa on tutustuminen Kajaanihallin kuntosaliin. Jos kiinnostuit, ryhmään voi tulla suoraan hallille tai vaihtoehtoisesti ensin tönärille, josta lähtö klo 9.40.

Ja mikä parasta, tämä ammattitaidolla ohjattu ryhmä ei maksa tönärin jäsenille mitään :)
 

Lehtivartti joka päivä klo 11.45


Tavoitteena on vahvistaa jäsenten osallisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Ajatushautomossa keskustellaan ajankohtaisista asioista ja teemoista lehtiuutisiin, talon toimintoihin ym. liittyen.


Vuorovaikutusryhmä maanantaisin klo 13.30 - 15


Tavoitteena on kehittää jäsenten vuorovaikutteista viestintää ja vahvistaa itsetuntoa tutun yhteisön tuella. Ryhmässä tehdään toiminnallisia harjoituksia, jotka vahvistavat suullista ilmaisua, sosiaalista kontaktinottoa sekä minäkuvan rakentumista.


Jauhopeukalot maanantaisin klo 13.30 - 15.30


Tavoitteena on opetella tekemään makeita ja suolaisia leivonnaisia. Ryhmässä tehdään tuotteita erilaisia tilaisuuksia ja omia tarpeita varten. Opitaan yhdessä ja nautitaan!

Värkkääjät tiistaisin klo 10 - 12


Askarruttaako miten se villasukan kantapää tehtiinkään? Tai mitenkäs se isoäidinneliö menikään? Tervetuloa mukaan Tönärin uuteen ryhmään, jossa värkätään kaikenlaista mukavaa langoista. Ryhmässä neulotaan ja virkataan, sekä opitaan toisiltamme uusia käsityötaitoja. Tule rohkeasti mukaan oppimaan uutta!


ATK-ohjausta Tönärillä tiistaisin klo 11-12 joka toinen viikko

Osaatko käyttää näppärästi tietokonetta? Onko älypuhelimen ja tabletin käyttäminen sinulle helppoa? Tule mukaan ohjaajaksi!


tiistai 20.2. klo 11-12
tiistai 6.3. klo 11-12
tiistai 20.3. klo 11-12
tiistai 3.4. klo 11-12
tiistai 17.4. klo 11-12
tiistai 15.5. klo 11-12
tiistai 29.5. klo 11-12

Tervetuloa!

Tönärin liikuntaryhmät tiistaisin ja torstaisin klo 14:00 - 15:30


Tavoitteena on kohottaa jäsenten työkuntoa ja rohkaista heitä kokeilemaan aktiivisesti erilaisia liikuntamuotoja ja harrastamaan omaehtoista liikuntaa sekä löytämään keinoja oman terveyden ja hyvinvointinsa ylläpitämiseksi. Toimintoja ovat mm. uinti, kävely/patikointi, salibandy, keilaaminen, frisbeegolf, sulkapallo, tanssi ja rentoutus.
Torstaisin menemme aina Kajaanin Kaukavedelle joko uimaan tai kuntosalille. (Omasvastuu uinti 2,70€ ja kuntosali 2,30€)

Ilmoittaudu mukaan liikuntaan viimeistään saman päivän aamuna                    
Katariinalle p. 050 340 8846 tai Tönärin respassa olevaan listaan.


Englanti keskiviikkoisin 11 - 12

Tavoitteena on lisätä ja vahvistaa jäsenten oman kielitaidon käyttöönottoa ja rohkaista
heitä keskustelemaan vieraalla kielellä. Tämä vahvistaa kielen ymmärtämistä ja
ääntämistä. Ryhmässä keskustellaan päivän teemoista ja tehdään esim. peruskielioppi-
ja sanastoharjoituksia. Aiemmin kahtena eri ryhmänä pyörineet alkeet ja jatkokurssi ovat nyt yhdistyneet, ja nautimme englannin opiskelusta uusin tuulin! Tule mukaan nauttimaan!


Lehti-ryhmä torstaisin klo 10 - 12

Tule mukaan työstämään Tönärin Sanomia! Mahdollisuus päästä kirjoittamaan lehtijuttuja, ottamaan kuvia ja käyttämään omaa luovuuttaan lehden toteuttamiseen.


Tönärin lauluryhmä Hoilaajat / musiikkiryhmä  torstaisin klo 14 - 15.30

Kiinnostaisiko sinua musiikillinen lauluryhmä joka toinen torstai iltapäivisin? Vietetään mukavaa yhdessäoloa "hoilaten" jokaisen omia toiveita. Tuo sinäkin omat toiveesi mukaan. Kokoonnumme ryhmänä joka toinen viikko 15.2.2018 alkaen.

22.2.2018 alkaen, joka toinen torstai annetaan tilaa bänditoiminnan aloittamiselle. Soittelemme yhdessä kukin taitojemme mukaan, ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. Tervetuloa musisoimaan!


Vapaan taiteen ryhmä perjantaisin klo 10 - 12

Tavoitteena on innostaa jäseniä käyttämään omaa luovuuttaan ja löytämään keinoja itsensä ilmaisemiseen. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti luovia taitoja kuten piirtäminen, maalaaminen, musiikki ja askartelu.


Kirjallisuusryhmä joka toinen perjantai klo 13-14

Uusi ryhmä kirjoista, lukemisesta ja kirjoittamisesta kiinnostuneille! Ryhmässä tutustutaan kirjallisuuteen lukupiirien ja lukemisen merkeissä. Esittele suosikki kirjojasi muille ja kuule muiden lukemista teoksista. Ryhmässä harjoitellaan myös vapaata kirjoittamista, sekä tutustutaan kirjoihin ja kirjailijoihin.Ryhmä kokoontuu parittomilla viikoilla.