TÖNÄRIN TAPAHTUMAKALENTERI

Tönärin viikko-ohjelma muodostuu ohjatuista ryhmätoiminnoista, talolla tehtävistä töistä ja tapahtumista. Jokainen jäsen osallistuu toimintaan haluamallaan tavalla. Ryhmät kuvattu Ryhmät -sivulla.

Kevään viikko-ohjelmaa on päivitetty - tutustu uusiin aikatauluihin! Avaa tästä Tönärin viikkokalenteri PDF-tiedostona. Tarkista kunkin viikon ohjelma tapahtumakalenterista! 

AJANKOHTAISTA TÖNÄRILLÄ

Poikkeavia aukioloaikoja:
  •  10.7.-23.7.2017 Talo kiinni, kesäloma
  •  24.7.2017  Talo aukeaa loman jälkeenHYVÄÄ KESÄLOMAA!!
Talo avoinna seuraavan kerran kesäloman jälkeen
maanantaina 24.7.2017
klo 8:30 - 15:30Vuorovaikutusryhmä kesätauolla

Vuorovaikutusryhmä jää kesätauolle. Jatkossa maanantaisin käydään hoitamassa puutarha palstaa iltapäivisin. Vuorovaikutusryhmä palaa ohjelmistoon taas kesän jälkeen.

Tönärin liikuntaryhmät tiistaisin ja torstaisin klo 14:00 - 15:30


Tönärillä toimii kaksi liikuntaryhmää, tiistaisin ja torstaisin. Tiistaisin lajit vaihtelevat ja torstaisin käydään Kaukavedellä (uinti/kuntosali).
Ilmoittaudu mukaan liikuntaan viimeistään saman päivän aamuna                    
Katariinalle p. 050 340 8846 tai Tönärin respassa olevaan listaan.

                  
Tiistain liikuntaryhmässä lajit vaihtelevat, ja ryhmä alkaa klo 14.00, lähtö Tönäriltä voi tapahtua eri aikaan riippuen liikuntapaikan sijainnista, seuraathan ilmoituksia.   
               
TORSTAIN LIIKUNTARYHMÄ KESÄTAUOLLA!
Torstain liikuntaryhmä alkaa klo 14.00, lähtö Tönäriltä Kaukaveteen klo 13.45. 
Torstain liikuntaryhmän omavastuut: uinti 2,70€ ja kuntosali 2,30€ 
Tulethan mukaan!!

Vuoden 2017 Kaikukortteja saa Tönäriltä!

Tämän vuoden Kaikukortit ovat saapuneet. Klubitalo Tönärin jäsenenä sinulla on mahdollisuus saada kortti Tönäriltä. Tule hakemaan kortti maksuttomia kulttuurielämyksiä varten. Lisäksi Kaikukorttikokeilussa on mukana uusia toimijoita, esimerkiksi kansalaisopistoja. Lisätietoa Tönäriltä ja Kaikukortti -sivulta!

Onnarikahvit joka toinen perjantai klo 12.45 - 13.30

Mikä asia on onnistunut tai ilahduttanut sinua Tönärillä tänään tai kuluneina viikkoina? Tule kertomaan sinulle tärkeä asia Onnarikahveille, jotka järjestetään joka toinen perjantai klo 12.45 - 13.30. Voit myös jättää viestisi Onnarilaatikkoon, ellet itse pääse paikalle.  - Seuraavat onnarikahvit perjantaina 5.5. Tule iloitsemaan onnistumisista!

"ARJEN PELASTAJAT" - atk-ohjausta ja apua päivän askareisiin

ATK-kurssi: Tiedustele seuraavista kursseista työhönvalmentajilta!

ATK-ohjaus: ATK-ohjausta Klubitalo Tönärillä ja Eläkeläisten Talolla. Lue lisää esitteestä!

Tarvitsetteko apua päivän askareisiin? - Tönärin toiminnassa on mukana henkilöitä, jotka voisivat toimia avustajina eli auttaa kodin askareissa, asioinneissa tai harrastuksissa. Lue lisää Arjen pelastajat -sivulta!