Ryhmät


Roihulan Nykyiset Nuoret
Toiminta on tarkoitettu Sinulle alle 35-vuotiaalle Roihulassa käyvälle nuorelle.
Tule rohkeasti mukaan toimintaan ja tutustu samalla muihin Roihulan nuoriin.
Jos sinulla on toiveita tai ideoita, niin ota rohkeasti yhteyttä Roihulaan.Ryhmää vetää Juuso ja Ramona.

Uintiryhmä
Ma klo 13:30 - 16:00 Vesihiidessä. Mahdollisuus polskutella vesijuosten, kuntouimalla, lopuksi rentoudutaan vesihieronnassa ja poreissa. Saunan lämpöinen tunnelma rauhoittaa mielen. Omavastuu 1,90e

Lehtiryhmä:


Ryhmässä valmistellaan talon Klubbari -lehteä. Numero 4 on valmistunut syksyllä -18.
Kokoontuminen torstaisin.

Turvallisuustiimi:

Turvallisuustiimi on Roihulassa toimiva ryhmä joka kiinnittää huomiota talon turvallisuuteen liittyvissä asioissa Esim: Palohälyttimien Toimintakunto, esteettömyys talon sisällä ja muut ajankohtaiset asiat. Ryhmä kokoontuu kerran kuussa.

Peliryhmä:

Peliryhmässä pelataan kortti- ja lautapelejä hauskassa porukassa naurun raikuessa. Kokoonnutaan keskiviikkoltapäivisin. Peliporukkaan voi tulla ja pelata yhdessä pelin tai pari.
 
Kevyesti kesään

Kevyesti kesään -painonhallintaryhmä torstaina 18.1.alkaen. Tarkoitus on löytää itselle sopivia ruokavaliomuutoksia tukemaan terveellistä syömistä.

Ensimmäinen kokoontumiskerta on kaikille avoin ja tällöin suunnitellaan ryhmän kevään ohjelmaa. Ryhmänvetäjänä on Päivi. Tervetuloa mukaan!Nettisivujen päivitysryhmä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9.30

Ryhmien aiheet ja tarkempi sisältö muokkautuvat aina jäsenten toiveiden mukaan. Onko sinulla harrastus, tietoja tai taitoja joita haluaisit jakaa myös muille? Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus vetää ryhmiä. Jos siis haluat perustaa jonkun ryhmän, ota yheyttä työhönvalmentajiin. Ryhmiin ja tapahtumiin toivotaan ennakkoilmoittautumista. Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisisa ja niistä ilmoitetaan viikko-ohjelmassamme sekä jäsenille tarkoitetussa Facebook-ryhmässä. Kannattaa seurata nettisivuja ja liittyä myös fb-ryhmään! Jos sinulla on kysyttävää toimintaan liittyen, ota yhteyttä tai käy Roihulassa!

Kuntosali:

Kuntosalilla käymme tiistaisin klo 13.00 lähtö Roihulasta. Omavastuu 3e.
Mahdollisuus Personal Trainerin tekemään henkilökohtaiseen kuntosali-ohjelmaan hintaan 10e. Tarkempia tietoja työhönvalmentajilta. Perjantaisin omatoimisali klo 10:00

Keilausryhmä:

Joka toinen torstai kello 16-17:00. Vetäjinä ryhmässä toimivat jäsenet Harri Ja Tommi. Omavastuu 2,50 euroa.

Seinäkiipeily

Joka toinen torstai kello 13:00-15:00. Vetäjänä ryhmässä ohjaaja Ramona. Omavastuu 2,50 euroa.      

Sähly

Maanantaisin ja perjantaisin Balanssi ry:n kanssa  keltakankaan liikuntasalissa. Maksamalla Balanssi ry:n jäsenmaksun (15€) heidän toiminta on pääosin ilmaista. Osallistumme myös muutamiin turnauksiin vuoden aikana.


Opintojen tukeminen klubitalo Roihulassa

Klubitalo Roihulasta sinulla on mahdollisuus saada talon työhönvalmentajilta opintoihin kokonaisvaltaista tukea tavoitteidesi mukaan. Roihula on monelle opiskelijalle hyvä ja turvallinen paikka opiskella, mikäli sinulla on vaikeuksia opiskella muualla. Tuemme opintojen etenemistä tarjoamalla vertaistukea mm. säännöllisesti kokoontuvilla opiskelijaryhmillä.

Talossa järjestetään lisäksi viikoittain opiskelijaretriittejä, joissa on mahdollisuus tuettuun opiskeluun. Yhdessä oppilaitosten työntekijöiden kanssa selvitämme ja suunnittelemme miten opintoja olisi hyvä jatkaa sekä miten pitkittyneet opinnot olisi paras saattaa loppuun.

Työhönvalmentaja auttaa tarvittaessa opiskelijoita erilaisten hakemuksien täyttämisessä. Klubitalon avoimessa ja vastaanottavaisessa ilmapiirissä on helppo tutustua muihin jäseniin ja päästä mukaan opiskelun imuun.

Kaikki jäsenet ovat tervetulleita ryhmiin mukaan!


Oulu - Pönkkä - klubitalo.ponkka@nuortenystavat.fi
Kajaani - Tönäri - klubitalo.tonari@nuortenystavat.fi
Rovaniemi - Roihula - klubitalo.roihula@nuortenystavat.fi
nuortenystavienklubitalot.fi
               
Tyyli
       
Oulu - Pönkkä - klubitalo.ponkka@nuortenystavat.fi
Kajaani - Tönäri - klubitalo.tonari@nuortenystavat.fi
Rovaniemi - Roihula - klubitalo.roihula@nuortenystavat.fi
nuortenystavienklubitalot.fi
               
Tyyli
       
Oulu - Pönkkä - klubitalo.ponkka@nuortenystavat.fi
Kajaani - Tönäri - klubitalo.tonari@nuortenystavat.fi
Rovaniemi - Roihula - klubitalo.roihula@nuortenystavat.fi
nuortenystavienklubitalot.fi
               
Tyyli