Kesäjuhlat Pönkässä 21.6.2017

Taivas oli etupäässä pilvinen, mutta ilmeet olivat aurinkoiset, kun Pönkässä vietettiin kesäjuhlia. Saimme nauttia makeasta musiikkielämyksestä, kun Raakel ja Janne lauloivat tunnelmoiden Jäätelökesästä. Sen jälkeen saatiin suut oikeastikin makeiksi, kun grillimakkarat ja muurinpohjaletut paistuivat tarjolle asti. Lettujen kanssa tarjoiltiin tuoreita marjoja, mansikkaa ja mustikkaa.

Pönkän jokapaikanhöylä Marko oli järjestänyt olumppialaiset urheiluhullulle kansalle. Lajeina oli muun muassa munan kuljetus lusikalla (yhtään munaa ei vahingoitettu kisaillessa) ja pallojen heitto koriin. Ratkaisevat hetket koettiin saappaanheitossa, kun Pönkkäläiset-joukkue ryhtyi nakkelemaan saapasta oikein olan takaa. Siitä irtosikin aidot hopeaiset kultamitalit, kun tuomari tajusi antaa pisteet eniten urheilleille.

Viimeiseksi järjestettiin arvonta, jossa oli palkintona lähinnä sokerisia herkkuja. Voittajia oli useampia, tosin eräät olivat onnettaren erityisessä suosiossa. Muuankin pönkkäläinen lähti huhujen mukaan kotiin jätesäkillinen makeisia mukanaan, onnentoivotusten saattelemana.

Piritta

27.06.2017 : Klubitalot

Jätä kommentti

Takaisin