Rentoilun alkuaskeleet

Vuosi 2017 lupauksineen on polkaistu käyntiin. Uudenvuodenlupauksiin on voinut sisältyä tavoite stressin ja kiireen vähentämisestä vuodelle 2017. Hyviä reittejä tähän tavoitteeseen ovat erilaiset rentoutumisharjoitukset.

Rentoutuminen tuntuu olevan pohjimmiltaan yksilöllinen, juuri se sinun oma juttu. Jos tykkäät liikunnasta ja lenkeillä käyminen tuntuu rentouttavalta, niin ei muuta kuin lenkkitossut jalkaan ja happihyppelylle. Jos taas käsityöt tai kirjallisuus ovat sinun juttusi, niin siinä on hyvä rentoutumisväline. Toki esimerkkejä rentoutumiskeinoista löytyy pilvin pimein. Tärkeintä on se, että miten juuri sinä saat rennon ja hyvän olon. Omat rentoutumiskeinot voivat löytyä kokeilemalla rohkeasti erilaisia asioita.

Erilaiset rentoutumisharjoitukset ja Mindfulness-värityskirjat ovat nostaneet suosiotaan ihmisten keskuudessa. Värityskirjoja tuntuu löytyvän ainakin suurimmista kaupoista. Rentoutumismusiikkia ja –harjoituksia on Internet pullollaan.

Pönkässä on pyörinyt rentoutusryhmä. Juuri ryhmät voivat olla ensimmäinen askel kohti stressittömämpää ja kiireettömämpää elämää.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

12.01.2017 : Bloggari

Kommentit

07.02.2017 09:35 : Addy
Okay, I just watched the finale again and I feel the need, nay, the coplimsuon to mock. Hope M&M are still up for a finale show. I too wish to be emailed should you decide to broadcast again. P.S. Sorry about your Cavs.
07.02.2017 09:52 : Jenn
Upon noicatiftion of a claim. Carefully consider and identify your target customers and then cut the best deal you can. So your home has been undertaken for the mortgage payment and any other debt that their credit report reveals.
07.02.2017 11:44 : Ryne
Me dull. You smart. That's just what I neeedd.

Jätä kommentti

Takaisin