Hyvä me, hyvä meidän joukkue!

Torstaiaamuna 15.12. klo 9 samme tiedon, jota olemme odottaneet koko vuoden ellei pidempäänkin: Pönkälle, kuten muillekin klubitaloille, on pysyvä rahoitus! Kiitos klubitalolaiset! Kiitos yhteistyökumppanit! Kiitos RAY! Helpotus on suuri, vaikka en oikeastaan missään vaiheessa kauheasti pelännyt toiminnan loppumista. Niin hyvä porukka meillä täällä on ollut ja on jatkossakin!

Kun talo aukeaa puolilta päivin (poikkeuksellisesti näin, sillä illalla juhlimme pikkujouluja ja tietenkin RAYn päätöstä) ja hyvä uutinen kiirii kaikkien korviin, on ilmassa sekä naurua että kyyneliä. Helpotuksen kyyneliä. Ensivuonnakin on paikka, johon voi tulla omana itsenään ja silloin, kun sitä eniten kaipaa. Näkee vanhat tutut ja oppii tuntemaan uusia. Saa tehdä töitä tai seurustella. Voi opetella uusia taitoja tai pitää yllä vanhoja. Pönkkä on edelleen Pönkkä ja tie tänne on tuttu.
On mukavaa suunnitella uusia juttuja tulevalle vuodelle ilman, että tarvitsee miettiä, voiko suunnitelmia lopulta toteuttaa.

Hyvää Joulua ja Onnellista Vuotta 2017 meille kaikille ja juuri Sinulle, joka nyt luet tätä!

20.12.2016 : Klubitalot

Kommentit

07.02.2017 09:30 : Rowdy
I love quotes and there seems to be a theme in these comments so I just wanted to add this tho8eht:&#u220;Somgtimes, in order to say yes to what matters most, I must say no to good things.” – Sue Monk Kidd.-= jessica´s last blog .. =-.
07.02.2017 11:51 : Lavinia
That's a sharp way of thninikg about it.
07.02.2017 12:00 : Janisa
That inithgs's just what I've been looking for. Thanks!

Jätä kommentti

Takaisin