Muistikirjamerkintöjä Janin työpajan ajalta ja vähän sen jälkeen...

Hyvä muistikirja,

2.10.2016
Pönkässä on käynnissä jo perinteeksi muotoutunut Jani Toivolan esiintymis- ja vuorovaikutustyöpaja. Istun keittiössä ja kahvitiskejä tiskatessani nieleskelen kuullessani seinän takaa, kuinka ihmiset kertovat avoimesti henkilökohtaisista, vaikeistakin asioista ja kuinka Jani osaa vastata heille arvostavasti, ymmärtäen, vahvistaen ja kunnioittaen jokaisen osallistujan omaa tarinaa. Janin avoimuus ja omat, samankaltaiset kokemukset rohkaisevat muita jakamaan vieläkin enemmän. Välillä huoneesta kuuluu valtava naurunremakka, välillä siellä ollaan hiirenhiljaa. Intensiivinen tunnelma on käsinkosketeltavissa seinän takaakin. Vaikka en kaikkea edes kuule, menee väkisinkin roska silmään. Toistuvasti.

3.10.2016
Tänään, työpajan loputtua osallistujista huokuu ilo, rauha, tyytyväisyys ja väsymys, mutta silmissä ja olemuksessa on jokin uudenlainen voima ja pilke. Lähtiessä yksi osallistuja huikkaa ylenpalttiset kiitokset kaikille ja toteaa työpajan vetäjällä olevan todella suuri sydän. En voisi olla enempää samaa mieltä. Nyökkään kauempaa ja nieleskelen taas roskaa silmässäni.

4.10.2016
Työpaja puhututtaa jäseniä heti aamusta. Joku kertoo nähneensä siitä unta, toinen kertoo miettineensä paljon itseään, kolmas haluaa keskustella. Pönkän luovan toiminnan ryhmässä toivotaan samoja harjoituksia, joita Janin kanssa tehtiin. Jotain on selvästi jäänyt elämään. #rohkeus

Kiitos kaikille rohkeille työpajalaisille ja kiitos, kun jälleen kävit, Jani! Tästä puhutaan ja ammennetaan talolla taas pitkään.

- Lahja, Klubitalo Pönkkä

04.10.2016 : Lahja Leiviskä

Kommentit

07.02.2017 12:02 : Sharleena
That's way the betesst answer so far!
07.02.2017 12:12 : Roxanna
Arlcties like this just make me want to visit your website even more.
07.02.2017 12:56 : Theresa
Clear, inrifmatove, simple. Could I send you some e-hugs?
08.02.2017 14:09 : Constance
You're a real deep thkneir. Thanks for sharing. http://sgrhwnbuk.com [url=http://hdrmss.com]hdrmss[/url] [link=http://qptjsopyhdv.com]qptjsopyhdv[/link]

Jätä kommentti

Takaisin